Back to top

Megrendelő

Jelöld meg melyik csomag érdekelne. Akár többet is választhatsz.
Design elemek
Design részletek
Mi szerepeljen a logódban?
Hány oldalas névjegykártyát szeretnél? Milyen színeket szeretnél? Milyen szöveg szerepeljen rajta (név, pozíció, elérhetőségek)?
Milyen szövegnek kell a levélpapíron szerepelnie? Van-e bármi különösebb megkötés, elképzelés, amihez igazodni kell?
Milyen szöveg szerepeljen a szórólapon? Lesznek-e kötelező elemek (pl. támogatók logói)? Hány színnel fog készülni a nyomás (1 szín, szürke, színes)?
Milyen szöveg szerepeljen a plakáton? Lesznek-e kötelező elemek (pl. támogatók logói)? Hány színnel fog készülni a nyomás (1 szín, szürke, színes)?
Milyen szöveg szerepeljen a molinón? Lesznek-e kötelező elemek (pl. támogatók logói)? Hány színnel fog készülni a nyomás (1 szín, szürke, színes)?
Milyen szöveg szerepeljen a leporellón? Hány oldal és hány hajtás legyen? Lesznek-e kötelező elemek (pl. gyártók/partnerek/támogatók logói)? Hány színnel fog készülni a nyomás (1 szín, szürke, színes)?
Miről szólna weboldalad? Egyszerű bemutatkozás? Termékismertető? Portfolió? Lesznek-e megújuló tartalmak pl. hírek, események? Ha tudsz mintaoldalt mutatni, ami neked tetszik, akkor másold be a linkjét.
Mit szeretnél?
Új/régi weboldaladhoz választhatsz az alábbi csomagokból.
Rendelkezel már tárhellyel, domainnel? Ha igen kérlek írj be egy linket a weboldaladra. Eddig karban volt tartva az oldalad? Ha bármi egyéb kérésed van itt fejtsd ki bővebben.
Kérlek add meg a teljes neved.
Ha már van weboldalad ide írd be a címét.

Áraink Forintban értendők, számláink 0% ÁFA-t tartalmaznak.

A beküldött űrlap nem minősül árajánlatnak (viszont nagy segítség a kezdeti feladatmeghatározásban), csak előzetes kalkuláció és minden esetben a részleteket egyeztetve adunk pontos árajánlatot. 

CAPTCHA
Ez a kérdés teszteli, hogy vajon ember-e a látogató, megelőzi az automatikus kéretlen üzenetek beküldését.
Kép CAPTCHA
Be kell írni a képen látható karaktereket.