Back to top

Ezekkel a lépésekkel készítjük el új weboldalad

Azt már megírtuk te mivel segítheted a weboldal-projekted indítását. Ha belevágunk, mi így csináljuk:

Projekt indító konzultáció

Egy kiadós beszélgetés (online vagy offline), melyben kitárgyaljuk a részletkérdéseket. Célja, hogy kellő információnk legyen a munka megkezdésére, te pedig pontosan tudd, hogy mikor és mire számíthatsz.

Fontos az is, hogy a tervezéshez nekünk milyen szövegekre és képekre van szükségünk.

Látványtervek

Első körben készítünk pár látványtervet, tipikusan a weboldalad kezdő oldaláról és 1-2 aloldaláról.  Ezen jól látszik a választott betűtípus, színek, elrendezések. Neked előzetesen betekintést nyújt a várható végeredményről, nekünk pedig iránymutatást ad a kódolás közben.

Tárhely és domain beállítása

Ha a látványtervek elfogadásra kerültek, akkor már jó úton haladunk és ideje lépni a technikai kérdésekre. Az általad használt vagy újonnan választott domain név regisztrálásra kerül. A tárhelyed is konfigurálásra kerül, hogy fogadhassa a weboldalad fájljait.

Weboldalad készítése

Ez tart a legtovább és ebből látsz a legkevesebbet.  Néha küldünk pár képernyőképet, hogy láthasd milyen jól halad a munka. Neked és a vevőidnek a végeredmény számít, az oda vezető utat bízd ránk.

Tesztoldal

A kb. 99%-osan kész weboldalt korlátozottan (nem nyilvánosan) elérhetővé tesszük számodra. Tesztelheted, átnézheted.

Weboldal élesítése

Ha a tesztelés során megfelelőnek találtad élesítjük az oldalad, a nagy nyilvánosság előtt is elérhetővé tesszük. A háttérben még olyan munkálatok folynak, mint a Google keresőjébe való weboldaltérkép beküldés, Facebook integráció ellenőrzése, Google Analytics és Webmester eszközök beállítása.

+ oktatóanyagok átadása

Hogy te is tudd kezelni weboldalad, összeállítunk neked pár doksit, képet, videót bonyolultságtól függően.

Végeztünk?

Ha nem kértél tőlünk weboldal karbantartási csomagot, akkor igen. Természetesen tanácsért, új funkcióért, vagy egyéb design esetén fordulj hozzánk legközelebb is.

Ha kértél karbantartást, akkor az abban foglaltakkal folytatódik a munka tovább és bízunk abban, hogy büszkén hirdeted új weboldalad.